A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вихованці старшої групи №3 «Калинка» ДНЗ №6 «Вербиченька» разом з вихователем Ващак Н.І.. та музичним керівником Шеремета С.О. відтворили у своїй виставі- драматизації сюжет казки Лесі Українки «Біда навчить».

Дата: 27.02.2020 12:20
Кількість переглядів: 115

Вихованці старшої групи №3 «Калинка» ДНЗ №6 «Вербиченька» разом з вихователем  Ващак Н.І.. та музичним керівником  Шеремета С.О. відтворили у своїй виставі- драматизації сюжет казки Лесі Українки «Біда навчить».     

 

   Імя Лесі Українки – гордість України. Не одне покоління захоплюється її творчістю.  Вона любила Україну,  творила українською, тому й стала Лесею Українкою.  Багато писала для дітей. Особливої уваги заслуговують її казки та оповідання.                    

    Дивовижний світ казки завжди захоплює не тільки дітей, а й дорослих. В казці дитина проходить разом з героями незвіданий шлях випробувань та пригод. Всі з нетерпінням чекають розв’язки, радіють щасливому закінченню, де добро завжди перемагає зло. Кожна казка має свій виховний і повчальний момент: «Казка вчить, як на світі жить»,- говорить народна мудрість.

     Вихованці старшої групи №3 «Калинка» ДНЗ №6 «Вербиченька» разом з вихователем  Ващак Н.І.. та музичним керівником  Шеремета С.О. відтворили у своїй виставі- драматизації сюжет казки Лесі Українки «Біда навчить».  Виконавці та глядачі переживали за горобчика, хотіли йому допомогти.  Діти зробили висновок, що завжди потрібно допомагати слабшим, одне одному.  

 

   Учасники дійства читали вірші Лесі Українки для дітей, про дитинство і три- вожні надії. Герої казок своїми словами, піснями, танцями, ніби на крилах пе-  реносили дітей у цей магічний світ.

 

 

 

  

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень