A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Діти з особливими потребами долучилися до святкування Дня міста Золочева

Дата: 27.05.2019 12:17
Кількість переглядів: 99

У неділю, 26 травня 2019 року, жителі Золочева та району святкували День свого рідного міста. Серед різноманітних заходів, атракціонів та розваг, які відбувалися на вулицях та площах міста, одна локація була особливою, завдяки присутності на ній та активній участі дітей з особливими потребами.

ТзОВ «Електроконтакт Україна» було організовано цікаві та захоплюючі конкурси та майстер-класи для дітей: плетіння з кольорових дротиків, розмальовування повітряних кульок, веселі старти, малювання із зав'язаними очима тощо. Солодкі подарунки та морозиво у цей святковий день смакували по-особливому, а щасливі та розмальовані веселими малюнками обличчя дітей випромінювали радість.

Радість на обличчях особливих дітей та у серцях їхніх батьків, одне рідне місто і одне свято для усіх, щирість людського спілкування є свідченням нашого переконання у важливості, неповторності та необхідності кожної дитини для спільноти. Адже дитина з особливими потребами повинна відчути свою приналежність до світу і людей!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень