A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» для студентів Золочівського коледжу ВСП Національного університету «Львівська політехніка»

Дата: 16.12.2019 12:14
Кількість переглядів: 127

Побудова нового демократичного суспільства відбувається у відповідності до гуманістичних цінностей та пріоритетів сьогодення. Інклюзивний підхід до усіх сфер суспільного життя на сьогодні є чи не найвагомішим показником зрілості суспільства та успішності нових змін. І саме молоде покоління є тією рушійною силою, яка зможе успішно втілити в життя ідеї рівності можливостей для усіх людей, не залежно від їхніх особливих потреб.
13 грудня 2019 року студенти Золочівського коледжу ВСП Національного університету «Львівська політехніка» та їхній викладач Вовнянка С.В. відвідали з екскурсією КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Золочівської районної ради.

Директор ІРЦ Вороньчак Г.І. ознайомила молодих людей із філософією інклюзивності, основними концепціями доступного середовища, універсального дизайну в навчанні дітей з особливими потребами, розповіла про основні напрямки роботи центру та стратегію комплексного супроводу дитини з особливими потребами та її сім'ї.

Практичний психолог ІРЦ Реплянська Л.М. провела із студентами тренінг з формування інклюзивних компетентностей та толерантного ставлення до людей з особливими потребами.

Студенти отримали можливість оглянути приміщення центру, ознайомитися з роботою фахівців, зрозуміти особливості психологічної, логопедичної та реабілітаційної допомоги особливим дітям. Отримані знання, безумовно, сприятимуть розширенню меж світогляду майбутніх фахівців, формуванню адекватної системи цінностей та навичок інклюзивної взаємодії з людьми, які мають особливі освітні потреби.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень