A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень правознавства у Плугівському НВК

Дата: 14.12.2020 12:04
Кількість переглядів: 112

З 07 по 11 грудня 2020 р. у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів проходив Тиждень правових знань «Мої права та обов’язки»,  який мав на меті підвищити рівень правової культури учнів, а, також, проінформувати школярів щодо їхніх конституційних прав та обов'язків, можливостей їх реалізації та захисту.

В рамках тижня, який проходив під керівництвом учителя історії та правознавства Луців О. М.,  серед  учнів 5-8 класів було проведено конкурс малюнка «Права людини»,  школярі 9-11 класів взяли участь у однойменному  конкурсі на найкращий логотип.

В середу 9-11 класи мали змогу бути присутніми на круглому столі «10 грудня – День прав людини». Учні, за допомого інформаційних плакатів, пригадали основні права людини, ознайомилися, з не вперше почутими, статтями Загальної Декларації прав людини та класифікували їх до окремих категорій, створюючи «Дерево прав». Діти переглянули соціальну рекламу та відеоролик про історію розвитку прав людини.

В четвер переможці творчих конкурсів були нагороджені почесними грамотами та солодкими призами.

А на  виховних годинах  у 1-11 класах класні керівники донесли учням про важливість прав та обов’язків в житті кожної людини, та наголосили, що незнання закону не звільняє від відповідальності.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень