A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Навчальний семінар у Золочівському ІРЦ

Дата: 27.05.2019 12:04
Кількість переглядів: 118

24 травня 2019 року на базі Золочівського інклюзивно-ресурсного центру відбувся навчальний семінар для практичних психологів та вихователів закладів дошкільної освіти на тему: «Гіперактивний розлад з дефіцитом уваги у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку». Семінар провела Мар'яна Єсип, кандидат психологічних наук, акредитований когнітивно-поведінковий терапевт у роботі з дітьми, підлітками та дорослими, психолог центру здоров'я і розвитку «Коло сім'ї» (м. Львів).

В ході семінару учасники ознайомилися з сутністю та основними ознаками гіперактивного розладу з дефіцитом уваги як  одним із найпоширеніших поведінкових розладів у дітей. Для педагогічних працівників актуальною була інформація про важливість вчасного виявлення та допомоги дітям з гіперактивним розладом. Адже дітям з ГРДУ важко контролювати свою поведінку, увагу, емоції – і це без належної підтримки та допомоги це може спричиняти проблеми в навчанні, стосунках та вторинні проблеми у різних сферах життя.

У практичній частині семінару ведучою було проведено вправу, яка проілюструвала необхідність комплексного та багатоаспектного підходу до процесу регулювання поведінки дитини з гіперактивним розладом в умовах закладу освіти. Слухачі семінару отримали можливість придбати наукову літературу з даної проблематики, поділитися власним досвідом педагогічної діяльності та отримати відповіді на запитання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень