A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Стало доброю традицією 7 квітня відзначати Всесвітній день здоров'я. Його мета – допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я.

Дата: 14.04.2020 12:02
Кількість переглядів: 92

На сьогодні це двісті країн, які зробили свій вибір на користь здоров’я людей. Україна була однією із перших. У дитячому будинку «Рідний дім» цей день був у повній мірі присвячений Дню здоров’я, адже в час пандемії, спричиненої коронавірусом «SARS-CoV-2», стало зрозуміло, що життя і здоров’я – це найважливіше що є в людини.  

Як і кожен день 7 квітня розпочалося із ранкової руханки, вправи для якої підбирають діти самостійно, намагаючись зробити її цікавою, динамічною. Чистота – це запорука нашому здоров’ю. І діти це чудово пам’ятають, тому ретельно виконують усі правила гігієни. Миємо руки завши, відвідавши двір. З практичним психологом Мілецкьою Н.В. у грі «Країною Здоровляндією» від станції до станції мандрували вихованці молодшої групи, знайомлячись з основними чинниками, які впливають на наше здоров’я: гігієна і режим дня, спорт і доброта, здоровий спосіб життя. Старша група квестувала у «Здоровим будь!» з ЗДВР Трохимчук Л.Б.. Та що може бути  кращим за весняне ласкаве сонце! Захоплюючі ігри на прибудинковому подвір’ї, хороший настрій – ось у чому захований секрет здоров’я. На завершення невгамовного дня на спортивні змагання запросила вихователька Петелицька В.С.. Естафети, гімнастичні вправи діти придумували самі, що ще більше їх захоплювало і здружило.

У кожній грі вихованці не лише розвивались фізично, формуючи свій імунітет, але й вчились поважати себе і думку інших – тренували своє психологічне здоров’я. Вони також добре обізнані у правилах, які необхідно  дотримуватись для запобігання коронавірусної інфекції і усі їх виконують. То  ж  міцного здоров’я всім, а учням і вчителям швидшого повернення за шкільні парти.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень