A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Інтернет-олімпіада у Плугівському НВК

Дата: 14.12.2020 12:01
Кількість переглядів: 118

З метою  покращити знання учнів та підготувати їх до подальшого вивчення обраних дисциплін у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів, за сприянням учителя історії Луців О. М.,  було проведено Інтернет-олімпіаду з історії онлайн-школою «На Урок» в якій наші учні прийняли активну участь.

Цікаві та різноманітні завдання, які розкривають здібності дітей, створені для того, щоб кожен школяр, незалежно від місця проживання, зміг отримувати якісні знання в цікавому форматі.

Інтернет-олімпіада «На Урок» є альтернативою  контрольним поточним роботам та чудовою підготовкою до ЗНО, оскільки укладається за шкільною програмою та доступна для всіх класів.

Єдине обмеження – відсутність інтернету, але, водночас, безліч переваг: дистанційність та змагання з усією Україною з 19 олімпіадних дисциплін!

Змагання вчить дітей мислити, адже містить непередбачувані завдання на креативність та ерудицію, мотивує школярів, тому що кожен учень – призер  та отримує свою відзнаку (бодай навіть за участь!).  Яскраві нагороди, перевірка власних сил і цікаві завдання – все це робить Інтернет-олімпіаду неймовірно цікавим інтерактивом для учнів. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень