A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вихованці Золочівського економічного ліцею завжди жваво відгукуються на запрошення відвідати цікаву подію, особливо коли тема є актуальною і злободенною.

Дата: 17.03.2020 11:56
Кількість переглядів: 101

Вихованці Золочівського економічного ліцею завжди жваво відгукуються на запрошення відвідати цікаву подію, особливо коли тема є актуальною і злободенною. 

11 березня працівники батальйону поліції особливого призначення, вибухотехнічного управління та управління кадрового забезпечення поліції Львівщини провели пізнавальний інформативний захід для золочівської молоді. Старшокласники ЗЕЛ, які саме тепер стоять перед вибором майбутнього фаху, охоче взяли участь у ньому.

На зустрічі, де також були присутні учні та студенти інших навчальних закладів міста, правоохоронці розповіли про свою роботу. Спецпризначенці продемонстрували неповнолітнім спецтехніку та поліцейську амуніцію, яку ліцеїсти мали змогу приміряти і на кілька хвилин відчути себе правоохоронцями.

Вибухотехніки показали зразки вибухонебезпечних предметів та розповіли, як діяти у випадку виявлення підозрілого предмета.

Працівники управління кадрового забезпечення Головного управління поліції Львівщини та сектору кадрового забезпечення Золочівського відділу поліції розповіли юним гостям про процедуру відбору поліцейських, а також про соціальне та матеріальне забезпечення працівників поліції.

Безпека життя – це те, що залишається головною умовою існування у світі, що постійно зазнає змін і впливів.

                                                                                           Бірулін І. Б., учитель хімії і біології ЗЕЛ

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень