A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Міжнародний день рідної мови у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 28.02.2019 11:51
Кількість переглядів: 98

21 лютого 2019 року учні початкових класів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. яскраво  і насичено відзначали Міжнародний день рідної мови.

Класним керівником 3 класу Савчук І. С. і бібліотекарем Капітанець І. С. були проведено цікаві заходи.  В цей день учні 1-4 класів  брали участь у флешмобі «Моя мова найкраща», конкурсі малюнків «Рідну мову я люблю».

Для учнів 4 класу бібліотекар підготувала гру-вікторину «Цікава українська мова», під час якої вони змагалися за звання кращих знавців української мови, виконуючи різноманітні цікаві завдання: пригадували алфавіт, написання букв та звуків, розповідали прислів’я та приказки про мову, шукали прихованні слова, розгадували кросворди, читали вірші про рідну мову. Також учні школи мали можливість ознайомитись із тематичною добіркою літератури у шкільній бібліотеці.

І під кінець святкування учні 3 класу запросили всіх на свято «Моє багатство – рідна мово!». Третьокласники декламували вірші та співали пісень про рідну Україну та її мову,  проводили вікторини «Закінчи прислів’я», «З якої це казки?». Все свято було пронизано українським духом, любов’ю до рідного слова, до чистих джерел творчості українського народу.

 Метою всіх заходів було донести до учнів красу і багатство рідної мови.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень