A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Перший дзвоник у Плугівському НВК

Дата: 05.09.2019 11:50
Кількість переглядів: 113

Як один день пролетіли літні канікули. Пінисті хвилі, піщані пляжі, лісові походи, далекі мандрівки і безтурботне життя закінчилися з останнім серпневим днем, а з  другим днем осені завітало в усі навчальні заклади Свято Першого дзвоника.
На святкову лінійку зійшлася уся шкільна родина. Тримаючи у руках великі букети,  першокласники стоять на порозі чогось невідомого  і  цікаво оглядають учителів, шукають підтримки в очах батьків та скоса позирають на  старшокласників, а старшокласники  поблажливо дивляться на маленьких школярів,  згадуючи своє босоноге дитинство.
Слова привітання з нагоди свята Першого дзвоника висловили директор Плугівського НВК  Венгер Л. В., заступник директора Цвігун О. Р., перша вчителька Шмигельська О. П.

Першачки співали свою радісну  пісеньку під веселі оплески школярів та з хвилюванням розказували віршики про осінь та школу.  Аж ось настала ця довгождана мить: усі вони по черзі взяли у  руки дзвіночок та з усієї сили, яка є  в їх маленьких рученятах, сповістили  шкільну громаду про початок Нового навчального року  адже тепер вони вже  повноправні учні Плугівського НВК І-ІІІ ступенів.

Місцевий парох о.  Орест (Мельник) благословив  усіх школярів на новий навчальний рік.

Додому маленькі школярики пішли повні вражень, емоцій та несучи на плечах новенькі ранці,  наповнені зошитами, олівцями, ручками , які вони отримали у  подарунок  від ТОВ «Княжі Лани».

               



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень