A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 12.12.2019 11:48
Кількість переглядів: 94

З 25 листопада по 10 грудня 2019 року в Жуличівській  ЗОШ І-ІІ ступенів стартувала щорічна акція “16 днів проти насильства”. 
Особлива увага приділялася проблемам насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його, адже найвищою цінністю будь–якої держави є людина, її життя і здоров’я, честь,  гідність та безпека.

Учитель історії Грицай Н.Г. провела тренінг «Як запобігти насильству» з  учнями 9 класу. Діти ознайомилися з поняттям ”насилля“, обговорили життєві ситуації, правила безпеки та отримали поради як уникнути насильства.

У 5–9 класах були проведені виховні години «Запобігання торгівлі людьми», «Експлуатація дитячої праці»,  «Людина – дар, а не товар!»,  «Насильство та кримінальна відповідальність» . Учні 1 – 4 класів взяли участь у конкурсі "Щаслива родина - щаслива дитина", а 5 - 9 класи переглянули  відеоролик «Булінг – мовчати не треба».

Дільничний офіцер Золочівського ВП Розумський Р.В. провів бесіду  «Що таке булінг. Як його розпізнати » з учнями 1 - 9 класів, під час якої нагадав учням про те, що таке шкільний булінг, його причини та наслідки.

Насильство, на жаль є надзвичайно актуальною проблемою сучасного українського суспільства, з якою необхідно боротися.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень