A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

We will miss this wonderful summer time spent together, like one big happy family

Дата: 10.06.2019 11:45
Кількість переглядів: 102

Camp Day 3. Library Day. День третій роботи мовного табору у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 був присвячений книгам. Дитина, котра читає, стане дорослим, котрий думає. Тож після ранкових активностей та веселих ігор школярі відправились у міську дитячу бібліотеку.

У цьому царстві книжок їх зустріли привітні бібліотекарі, які розповіли дітям цікаві факти про книги, ознайомили з правилами користування бібліотекою.

Учні взяли участь у літературній вікторині. Їм було затишно у читальному залі бібліотеки. Зручно вмостившись на килимі, діти уважно вивчали правила поведінки з книгами на англійській мові та грали в лексичні ігри. Школярі взяли книжки, щоб читати на канікулах. Всі дякували бібліотекарям та обіцяли скоро повернутись за новими книгами.

Playing games. День 4. Літній мовний табір продовжує свою роботу і це був день настільних ігор. Діти з задоволенням і цікавістю поринули у світ гри і навчання. Англійську мову можна вивчати цікаво і з задоволенням, а з друзями ще й весело.

Day 5.Green Day. День був дуже активний і наповнений цікавими справами. Час пройшов, як одна секунда. Дякуємо за неймовірні емоції, веселого усім настрою та щастя.

We will miss this wonderful summer time spent together, like one big happy family. Ми провели цей літній час, як одна велика щаслива сім’я. Це і цікаві ігри, і невеличкі уроки в шкільному зеленому парку, і ранкові руханки з піснями та танцями, і чаювання, і цікаві розмови і багато іншого.

До побачення! Літній час – весела пора!

Світлини та опис усіх подій роботи мовного табору можна переглянути за цим посиланням: http://zolochiv-zosh4.lviv.sch.in.ua/zhittya_shkoli/happy_campers-2019/.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень