A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

«День захисту дітей: діти – наш найдорожчий скарб, наше майбутнє»

Дата: 10.06.2020 11:41
Кількість переглядів: 97

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Мабуть, один з найособливіших днів для вихованців дитячого будинку «Рідний дім», де безпосередньо виконується право на піклування та допомогу з боку держави, право на життя, здоров’я, навчання, особисту думку, на відпочинок.  

Діти – наш най дорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Тому у нашому закладі дітки огорнуті любов’ю і турботою. Вони мають можливість навчатись, граючись, творчо та фізично розвиватись, цікаво та корисно проводити вільний час. На майстер-класах юні винахідники вчаться творити дива власними руками: картини й малюнки з різними техніками, поробки з різного виду паперу та підручного матеріалу, зачіски. На виховних заходах – акторської та вокальної майстерності та етиці, музичним руханкам. У розмаїті ігор від рольових до спортивних змагань гартується дитяча розважливість і товариськість.

Вихованці взяли участь у Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Міжнародного дня захисту дітей,  організований Українським координаційним  центром з підвищення правової освіти населення разом з Благодійним фондом «Об’єднання світових культу», Координаційною радою молодих юристів України та Українською правничою молодіжною асамблеєю.

 У цей день вихованців привітали очільник Золочівської РДА, працівники служби у справах дітей Золочівської РДА, голова Поморянської селищної ради, інспектори ювенальної превенції СППП. Діти читали вірші, демонструючи свої знання з прав дітей, цікаво квестували разом з практичним психологом  Мілецькою Н.І., пригощалися смаколиками від працівників «Едельвейсу».

Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень