A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Семінар-практикум для вихователів старших груп

Дата: 26.12.2019 11:27
Кількість переглядів: 285

 20 грудня 2019 року  у  ДНЗ № 7 «Веселка» відбувся районний  семінар – практикум «Розвиток зв’язного мовлення дітей дошкільного віку методом наочного моделювання. Робота вихователів з батьками вихованців».

Семінар відкрила завідувач ЗДО Н. М. Грицина з привітальним словом. Методист районного відділу освіти О Г. Мартинишин  ознайомила з новими нормативними документами по дошкільній освіті та з нетрадиційними формами роботи з батьками в ЗДО.

Вихователь – методист Лабаз Г В.  розповіла про історію виникнення мнемотехніки та дослідженнями педагогів минулого і сучасності.  

Вихователь  Невідома О. Д. презентувала досвід роботи «Розвиток зв’язного мовлення дітей дошкільного віку методом наочного моделювання» з елементами майстер – класу по складанню схем – моделей, створенню мнемоквадратів, мнемодоріжок, мнемотаблиць.

У залі панувала атмосфера працьовитості, доброзичливості, задоволення і творчості. Вихователі отримали святкові сувеніри  - ангелятка, виготовлені вихованцями закладу дошкільної освіти. Їм побажаннями здоров’я, любові, добра, миру в родинах і в Україні. 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень