A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Батьківський плейбек в Золочівському ДНЗ №7 «Веселка»

Дата: 12.03.2019 11:23
Кількість переглядів: 133

У  середу, 6 березня 2019 року, у групі «Лілія» Золочівського ДНЗ № 7 «Веселка» було надзвичайно гамірно, багаточисельно, позитивно, хвилююче. Зазвичай так буває, коли всі разом збираються у музичному залі, де батьки займають глядацькі місця і дивляться виступи своїх дітей – музичну казку, концерт, виставу. Сьогодні ситуація змінилася. Батьки стали «дітьми» і «артистами», а малята – глядачами і помічниками. Вихователі середньої групи провели цікаву гру «Батьківський плейбек».

У груповій кімнаті  вихователь Коцюбайло Л. В. провела майстер -  клас з розпису яворівської народної іграшки - забавки. Педагог розповіла про історію виникнення іграшки, ознайомила з основними елементами і кольорами розпису, а потім - самостійна, творча робота батьків. Батьки розписували дерев’яні лопаточки акриловими фарбами, які вийшли в них на славу.

Друга частина заходу проходила у музичному залі, яку відкрила вихователь Загакайло Т. В.  Глядачі – діти з цікавістю і хвилюванням чекали на виставу «Лисичка і журавель» на новий лад, ролі якої виконували батьки: Роман Хоманський, Тетяна Семчишин, Тетяна  Макар, Анна Леськів, Марія Ковалик. Пісні «Пісня про маму», «Три поради» у виконанні  мами Оксани Савчук, та прочитана балада Ольгою Михайловою  з сином Денисом стали справжньою несподіванкою для присутніх. Діти були зачаровані виступами своїх батьків, за що подякували жартівливою піснею «Нехочуха», запальним таночком та піснею про маму, яку підготували з музичним керівником Леськів Е.А.

Враження були неперевершені, а настрій святковий, весняний.      



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень