A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Підсумком досягнень вихованців МАН є науково-дослідницькі, творчі роботи, дослідницькі проекти, науково-просвітницькі презентації тощо. Так на дистанційному занятті секції географії (керівник секції Л.Є. Городиловська) Вишинський Ярослав представив с

Дата: 14.05.2020 11:22
Кількість переглядів: 85

Підсумком досягнень вихованців МАН є науково-дослідницькі, творчі роботи, дослідницькі проекти, науково-просвітницькі презентації тощо. Так на дистанційному занятті секції географії (керівник секції Л.Є. Городиловська) Вишинський Ярослав представив свою роботу – проект «Мінеральні води Львівщини».   

Учень зумів зібрати, обґрунтувати та проаналізувати інформацію про усі відомі джерела мінеральних вод нашого регіону: джерело у с.Розлуч Турківського району, джерела курортів Трускавця, Моршина, Шкло, Любінь Великий, Немирів, Східниця.

Цікавою була й інформація про роботу групи компаній «Карпатські мінеральні води», яка є потужним гравцем українського ринку природних мінеральних вод і безалкогольних напоїв. Компанія зайняла і надійно утримує одну з провідних позицій завдяки сучасній і високотехнологічної стратегії ведення бізнесу. Так, до прикладу, мінеральна вода «Карпатська Джерельна» видобувається з двох артезіанських свердловин на глибині 90 метрів із природного джерела, що знаходиться у селі Струтин Золочівського району та без будь-якого контакту з людиною. Виробництво знаходиться безпосередньо біля джерела, і вода зі свердловин надходить на лінії розливу по трубопроводу. В процесі розливу вода проходить фільтрацію тільки від механічних домішок і зберігає всі корисні природні мікроелементи. Хімічний склад підземних вод відноситься до гідрокарбонатно-кальцієвого із мінералізацією 0,3-0,8 г/літр.

На підприємстві встановлені сучасні лінії розливу, що дають змогу розливати воду в пляшки, не змінюючи її унікального складу – вся продукція виробляється на повністю автоматизованому європейському обладнанні: KHS AG (Німеччина), SIDEL (Франція), BC di Vittorio Macri (Італія), AVE (Італія).

У своїй презентації учень представив і торгові марки мінеральних і столових вод, які виготовляються у нашому регіоні.

Можливо, що даний проект стане початком науково-дослідницької роботи юного географа і вже у наступному навчальному році буде представлений на районному конкурсі науково-дослідницьких робіт вихованців наукових товариств.

 

Керівник секції

Л.Городиловська

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень