A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тренінгове заняття «Скажемо «Ні!» професійному вигоранню!»

Дата: 13.03.2019 11:22
Кількість переглядів: 108

12 березня 2019 року для вчителів-атестантів Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст., практичним психологом Капітанець І.С., було проведено тренінгове заняття «Скажемо «Ні!» професійному вигоранню!».

Як часто життя підкладає нам кислого лимончика у вигляді якихось життєвих складнощів? У вигляді неприємностей на роботі? Можливих конфліктних ситуацій, поганого настрою, невдалих комунікацій із колегами? Усі вище зазначені ситуації суттєво знижують рівень «цукру» в нашому житті, ми стаємо роздратованими, озлобленими й апатичними. Тож педагоги школи зібралися для того, щоб торкнутися важливої психологічної теми: емоційного стану людини, а саме стресу, краще зрозуміти самих себе, краще розуміти інших, вчитися висловлювати свої почуття та переживання, сформувати навички спільної взаємодії та уявлення про важливість якостей особистості у спілкуванні з людьми, практикувати прийоми релаксації, створити позитивний настрій та довірливу атмосферу в колективі, просто добре провести час.

На кінець заняття учасники усвідомили, що спасіння вигораючих – в руках самих вигораючих. Найпотужнішим засобом позбавлення від емоційної напруги є свідомість людини. Тож, якщо ми свої думки будемо наповнювати позитивом і розмірковуватимемо лише про хороше, то синдром емоційного вигорання – не підкрадеться до нас. Завершився тренінг ритуалом запаленої свічки та гучними оплесками.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень