A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Другого березня 2020 року у Золочівському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося перше заняття гуртка «Юні журналісти»

Дата: 03.03.2020 11:21
Кількість переглядів: 95

Другого березня 2020 року у Золочівському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося перше заняття гуртка «Юні журналісти».

      Журналістика – це цікава і водночас соціально важлива сфера діяльності людини. Професія журналіста приваблює можливістю доносити до людей правду, примножувати у світі добро, боротися за справедливість.  Щоб пізнати та зрозуміти особливості цієї важливої професії у Золочеві запрацював гурток з вивчення основ журналістики. На першому занятті гуртка майбутні юні журналісти ознайомилися з її поняттям та функціями.  Радо визначали типи та види журналістики на прикладі готових журналістських матеріалів та їх вплив на формування громадської думки. З цікавістю вивчали особливості різних видів ЗМІ. Кожен також мав змогу відчути себе в ролі інтерв’юрера. Дітей зацікавила можливість висловити власні враження, обговорити цікаві ідеї, самим підготувати актуальні матеріали і побачити результат власної праці. Наприкінці заняття юні журналісти ділилися власними ідеями та планами на майбутнє у роботі гуртка. 

   Гурток  «Юні журналісти» - це осередок творчості, який допомагає дітям розвинути інтелектуальні і творчі здібності дитини, критичне мислення, соціальну компетентність та сприятиме становленню позиції особистості. 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень