A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

«Пізнанню немає меж!»

Дата: 02.06.2020 11:17
Кількість переглядів: 103

Кожен день для малюка – це пізнання чогось невідомого і нестерпно цікавого. Так проходять дні для вихованців дитячого будинку «Рідний дім», незважаючи на карантин і на те, що двері школи чи дитячого садочку зачинені. Так, я не помилилася, коли згадала про садочок, адже в нас зростають наші найменші  дітки, наші пташенята – Василинка і Макар. Вони разом з першокласниками Владиками Сашою і Степанком складають наймолодшу групу, з якими проводять вихователі Михаліцька  Н.І. і  Петелицька В.С. та практичний психолог Мілецька Н.В. розвиваючі заняття.  

Заняття спрямованні на вплив на основні пізнавальні процеси дитини - відчуття, сприйняття, мислення, уяву, пам'ять і увагу, і побудовані на різних формах роботи, починаючи від найулюбленішої для кожної дитини гри, творчо-сенсорних вправ до мовно-рефлекторних, навчально-дієвих форм. Діти вчаться розрізняти та називати кольори, запам’ятовувати та ідентифікувати геометричні фігури, збільшувати – зменшувати предмети, знаходити зайвий предмет чи шукати однакові предмети, тренувати увагу – знаходити тіні, контури предметів, визначати протилежності та ще багато такого необхідного для розвитку дитини, а також Макар розповість вам які планети знаходяться в нашій сонячній системі і самостійно змайструє саморобний паперовий літак. Пізнанню немає меж!

А ще спілкування, веселі ігри з іншими дітьми, які щиро люблять і піклуються про нашу малечу. Тож сонячно і затишно нашим діткам у дитячому будинку, який по-справжньому можна назвати рідною домівкою.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень