A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Знань у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 10.09.2019 11:17
Кількість переглядів: 112

Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди сходяться діти.
Квіти барвисті в них у руках,
Вогники щастя ясніють в очах.
В кожного радісна усмішка сяє.
Дзвоником першим їх школа вітає.
Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом – Днем знань. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Другого вересня 2019 року на шкільному подвір’ї Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося традиційне шкільне свято.

 

Як і годиться, головними на святі  були першокласники, без котрих свято не могли розпочати, тож їх запросили на свято, під гучні оплески. Для слів привітань були запрошені голова сільської ради Чорнопис В.В. та настоятель храму о. Віктор. Усі вітали шкільну громаду з початком нового навчального року, і поряд з найкращими побажаннями здоров’я, щастя та успіхів у навчанні та роботі, лунало побажання мирного неба для всієї України. Не обійшлося свято і без виступів першокласників, які читаючи вірші, пообіцяли, що вони старатимуться сумлінно вчитися.

Приємною несподіванкою відзначились керівники підприємства ТОВ «Княжі лани», які подарували першачкам чудові рюкзаки і набори учнівського приладдя.

Після цього для першокласників прозвучав перший в їхньому житті дзвоник і разом з першою вчителькою та учнями 11 класу вони переступили поріг своєї другої домівки.

Тож бажаємо всім гарного настрою на весь навчальний рік, блискучих успіхів і легких завдань, цікавого дозвілля і веселих пригод, бравих знань і особистих досягнень.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень