A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мандрівка Львовом

Дата: 12.11.2019 11:17
Кількість переглядів: 108

7 листопада 2019 року відбулась захоплююча, цікава екскурсія учнів початкових класів Струтинської ЗОШ І-ІІ ст. під кервництвом вчителів Бойко Г.Я., Сич Л.М., Олексій Г.С., Колюбінської Н.З. у старовинне та вічно молоде місто Львів.

Екскурсійна програма включала в себе: мандрівку Чудо поїздом історичними місцями Львова, відвідини Націона?льного музе?ю імені Андре?я Шепти?цького, майстер-клас з виготовлення піци в піцерії «Челентано».

Розпочали учні екскурсію на Чудо поїзді. Мандрівка супроводжувалась розповіддю гіда про старовинні храми, величні палаци, найвидатніші пам'ятки та споруди Львова. Найбільше вразила дітей краса і велич Львівського національного  театру опери та балету імені Соломії Крушельницької та площа перед ним. Також учні відвідали Національний музей імені Андрея Шептицького. Фонди музею налічують понад 100 тис. одиниць збереження, які презентують вікові традиції розвитку українського мистецтва та національної культури.

Цікавинкою екскурсії було відвідування піцерії «Челентано», де дітям провели майстер-клас з виготовлення піци. Учні з задоволенням смакували вироби зроблені своїми руками.

Учні надовго збережуть в пам’яті захоплюючу, насичену та фантастичну поїздку до Львова.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень