A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Всеукраїнський день бібліотек у Ремезівцівському НВК

Дата: 11.10.2019 11:16
Кількість переглядів: 107

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. З нагоди цього свята  у Ремезівцівському НВК І-ІІІ ст. цей день проходив по особливому. Як завжди, веселою юрбою прибігали до бібліотеки маленькі читачі – учні молодших класів, але тут їх обслуговували нові бібліотекарі – учні 9 та 11 класів.

Саме так запропонувала бібліотекар школи Замківська М. М. учням випускних класів спробувати себе у ролі бібліотекарів. «Можливо, це ваша майбутня професія – бути бібліотекарем,» - наголосила у своїй зустрічі з учнями. І справилися  вони із своїм завданням успішно. Разом  з молодшими друзями переглядали книжечки, шукаючи саме ту, яка б їх найбільше зацікавила. Не забували і поцікавитися, що вони  читали, що цікавого дізналися у цій книжці, яку повертають у бібліотеку. Учні середніх та старших класів приходили у бібліотеку з конкретними запитаннями : знайти книжку автора, якого вони вивчають на уроках української та зарубіжної літератури. Активними читачами виявилися і вчителі школи. І хоч вони виявилися найвибагливішими у своїх запитах (підібрати літературу, де розкрита тема осені, які твори сучасної літератури є у бібліотеці,тощо) «новоспечені» бібліотекарі знаходили відповіді на їхні запити. Одинадцятикласники  провели для вчителів огляд літератури.  В цей день обслуговуючи таких читачів різного віку і з різними запитами учні-бібліотекарі не тільки пригадали собі ті вірші, оповідання та казочки, які колись читали, а й збагатилися знаннями про інших авторів, їхні твори. Навчилися вони і у великій кількості книг знайти ту, яка їм потрібна. В цей день не залишились  осторонь і маленькі першачки. Для них бібліотекар Замківська М. М. організувала екскурсію у бібліотеку. 
   Так по особливому у цей день бібліотекар зуміла показати роль книги і бібліотеки, заохотити до читання, щоб разом  з книжкою, як з вірним другом, мандрувати у країну знань.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень