A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Гарна робота "Моя Земля одужає" п'ятирічного золочів'янина Максима Будзівули ( зразковий художній колектив арт-гурток "Палітра" керівник та наставник Гевко Галина) захопила багатьох людей та додає оптимізму у цей непростий для світу час.

Дата: 20.05.2020 11:15
Кількість переглядів: 95

Гарна робота "Моя Земля одужає" п'ятирічного золочів'янина Максима Будзівули ( зразковий художній колектив арт-гурток "Палітра" керівник та наставник Гевко Галина) захопила багатьох людей та додає оптимізму у цей непростий для світу час.   

Цей малюнок став дуже популярним, через свою актуальність та позитив, дитячу наївну фантазію Максима. Художня робота маленького художника  друкувалась в багатьох інформаційних виданнях та  часописах обласного і районного рівнів: " Високий Замок", "Народне слово", " Наша українська справа", а також висвітлювали цю  інформацію багато інтернет-порталів.

Художню роботу Максима, на якій дерево є символом захворілої планети, та оптимістичним написом -- "Земля одужає. Вірус загине", про яку із захопленням  коментувала велика кількість людей, наставниця Гевко Галина надіслала голові Львівської облдержадміністрації Максиму Козицькому зі словами: «Нехай бодай трішки цей малюнок додає  вам оптимізму та позитиву, натхнення для плідної праці на благо нашої Львівщини та рідної України!». Він у відповідь, на сайті ЛОДА,  де надрукований малюнок, прокоментував: «Дякую Максиму за чудовий малюнок та усім за підтримку. Будьте здорові і залишайтеся вдома! Пам’ятаймо, дотримуючись карантину – ми збережемо не одне життя». Очільник області наголосив, що у такій складній ситуації, яка є в Україні дуже важливою є  підтримка дітьми своєю творчістю медиків, лікарів та всіх людей, причетних до боротьби з цією хворобою.

Також прокоментувала цей малюнок і заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микитчак: «Фантастична робота маленького художника Максимка Будзівула із м. Золочів на Львівщині захоплює і дарує гарний настрій. Дякую за підтримку і вітання для наших медиків Максимку. Вдячна і керівнику Зразкового художнього колективу арт-гуртка "ПАЛІТРА" Золочівського ЦДЮТ Галина Гевко за теплий лист і плекання юних талантів."

Тож будьмо впевненні, що наша Земля одужає, а Максимове щире бажання обов’язково здійсниться.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень