A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Ювілей школи

Дата: 05.09.2019 11:14
Кількість переглядів: 109

Святково прикрашене  подвір’я школи, по-святковому одягнені  учні, вчителі, випускники школи різних поколінь, ветерани  педагогічної праці, гості. Свій 40-річний ювілей відзначила 1 вересня 2019 року школа у селі Ремезівці.

Усі зібралися, щоб розділити це свято з нами, висловити привітання та побажання, зворушити серця своїх земляків спогадами. Адже не одне покоління  учнів вийшло  зі стін рідної школи за чотири десятки років.

 Ювілей школи – це не тільки історична віха, але свого роду межа, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і, звичайно поділитися планами на майбутнє.

Директор НВК Г.М. Кіт,   щиро привітала присутніх з подвійним святом: ювілеєм та  Святом першого дзвоника.

Слова привітання  прозвучали від гостей свята, священика УПЦ о. Богдана Януша, сільського голови Гевка В.П., депутата Львівської обласної ради Шептицького З.С., колишнього  директора Регети Д.А., вчителя–ветерана Гуляка В.І.

Також пригадали учителів, які відійшли у вічність  та усі гарні справи зроблені ними на педагогічних стежинах їхнього життя.

Під час свята звучали теплі і щирі слова – побажання від випускників школи.  На свято завітала випускниця, Дацко О.Л., яка 40 років тому була першокласницею школи-ювілярки. Не змогли не зворушити її слова, адже школа - це святиня, яка залишається у серці кожної людини як неповторний спогад дитинства.

Невеликий екскурс у минуле зробили у своїх виступах директор школи Регета Д.А.  та учитель Гуляк В.І., які пліч–о–пліч пройшли,  долаючи шкільні проблеми, три десятиріччя.

Настоятель  церкви отець Богдан Януш у своєму виступі зазначив, наскільки важливим є те, що  в селі є школа. Подякував вчителям за працю, поблагословив школу на майбутню успішну діяльність.

Одинадцятикласники та першокласники   порадували присутніх веселими віршами, душевними піснями та запальними танцями.

Всі пригостилися святковим тортом. На цьому свято не закінчилося: учні, вчителі, батьки ветерани педагогічної праці спілкувалися  дружньому колі за фуршетним столом

Школа вдячні всім, хто прийшов на свято! Вдячні за підтримку, за щиру вдачу, щиру любов, довіру та повагу!

До нових зустрічей!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень