A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

В гостях у Святого Миколая

Дата: 26.12.2019 11:12
Кількість переглядів: 143

25 грудня 2019 року вихованці Золочівського районного дитячого будинку «Рідний дім» побували в гостях у Св. Миколая. Зустрічав він їх у своїй хатинці, в м. Городоку.

Діти щиро розповідали про себе Святому Миколаю, обіцяли були старанними, добре вчитися, молитися за мир та поважати інших. Отримали щедрі подарунки. Познайомились з військовим капеланом о.Михайлом, режисером фільму "Незламні", знятого на реальних подіях.
Із захопленням слухали про діяльність "Апостольської чоти" - молодіжної спільноти при церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці, діяльність якої підпорядковується поняттям «Бог», «Україна», «Справедливість»,  «Відповідальність». Здійснили екскурсію містечком.
Після смачного обіду помандрували в "Казку зимових снів"- авторська вистава народного дому с. Мшана. Тут на дітей чекала зустріч із відомою львівською співачкою, композитором Іриною Долею.
Щиро вдячні за день, наповнений чудесами та новими знайомствами Благодійному фонду "Із янголом на плечі" та членам молодіжної спільноти "Апостольська чота". 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень