A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Маленький золочів’янин - лауреат Міжнародного конкурсу

Дата: 06.06.2019 11:10
Кількість переглядів: 120

04 червня 2019 року відбулося нагородження  переможців і лауреатів VII Міжнародного Інтернет-конкурсу малюнку «Марка миру і дружби»". Лауреатом цього Міжнародного конкурсу став маленький художник Зразкового художнього арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ Будзівула Максим (4,5р.).

Максим та керівник гуртка Гевко Галина побували на чудовому святі нагородження  в "Українському домі" на Хрещатику (м.Київ),  де також  проходила Міжнародна виставка дитячого малюнку «Україна єднає світ». Максим Будзівула став наймолодшим з переможців цього конкурсу. На урочистій церемонії нагородження  були присутні та привітали дітей перший Президент України Леонід Макарович Кравчук, екс-міністр молоді та спорту України, голова Всеукраїнського благодійного Фонду «Надії і Добра» Валентина Іванівна Довженко та представники дипломатичних представництв країн - учасниць конкурсу. Максима було нагороджено дипломом Лауреата, на якому поставив свій автограф перший Президент України, а також художник  отримав цінні подарунки.

Вже сьомий рік поспіль відбувається цей конкурс.  Цього року надійшло більше 3000 робіт з десяти країн світу. Конкурсні малюнки вражають, кожна дитина вклала частинку свого життя, родини, країни. Марки будуть подорожувати світом і передавати красу та щирість.

Результати конкурсу «Марка миру і дружби» у черговий раз підкреслюють, що кожна дитина – це окремий Всесвіт зі своїм персональним творчим потенціалом! І головне – побачити цей Всесвіт та допомогти йому розкритись! Сьогодні головною національною ідеєю України повинна стати саме підтримка наших талановитих дітей, тому що вони є новими обличчями нашого найближчого майбутнього! 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень