A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Завершення навчального року у секції української літератури Золочівської МАН

Дата: 02.06.2020 11:09
Кількість переглядів: 88

Привити вихованцям любов до літератури та мистецтва, дати їм знання і розуміння як класичних творів української літератури так і народної творчості, наповнити їхні душі гордістю за свою батьківщину та патріотизмом, спонукати їх до творчого пошуку, наукових досліджень та щоденної клопіткої праці у здобутті знань, умінь та навичок, які стануть фундаментом майбутніх досягнень – ось основна мета педагога і наставника молодого покоління. Саме такі цілі поставила перед собою талановитий педагог – керівник секції української літератури Золочівської МАН Марія Петрівна Рибка. Завершується навчальний рік, вичитана програма занять і залишилось підвести підсумки проведеної роботи. Але, на завершення, трохи прекрасного – поринути у світ театру…  
            В останні дні навчального тижня вихованці секції української літератури Золочівської МАН, учні 8, 9 класів Шпиколоського НВН переглянули онлайн-прем’єру вистави  «Маруся Чурай» за романом Ліни Костенко у виконанні талановитих  акторів Львівського молодіжного театру «Melpomena». Привернули увагу сценічна мова героїв, одяг, милозвучне виконання пісні та  зміст прем'єри.             
            З метою залучення до створення кінофільмів вихованці ознайомилися з Положенням щодо проведенням VII Фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен кінофест».
             Також проведена індивідуальна робота по оформленню рукописної збірочки «Слідами юних краєзнавців», підведено онлайн-підсумок роботи з вихованцями за навчальний рік та поповнено матеріалами  власний блог керівника. 
            

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень