A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Профорієнтаційна екскурсія у ТзОВ «Електроконтакт Україна»

Дата: 18.02.2019 11:09
Кількість переглядів: 107

14 лютого 2019 року в рамках розвитку неформальної освіти у районі, відділом організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації (О. Марусин, Г. Чекайло) проведено профорієнтаційну екскурсію у ТзОВ «Електроконтакт Україна» за участю школярів-дев’ятикласників Золочівського економічного ліцею.

Основний вид діяльності підприємства – це виробництво електричних кабельних мереж для автомобілів різних марок на основі комплектуючих деталей (проводка, джгути, кабелі), які постачають іноземні виробники. Проводка забезпечує усі функції автомобіля (світло, відкриття багажника, підігрів сидіння тощо), загалом усе це необхідно, щоб автомобіль працював, був життєспосібним. Мета проведення екскурсії  –  це орієнтація молоді на вибір професії, а саме на даному підприємстві побачити увесь процес «із середини».
З метою ознайомлення присутніх із новітніми технологіями та майбутнім вибором професії цю екскурсію провів майстер виробничого навчання Золочівського виробничого підрозділу Юрій Олекса. Це можливість не лише бути звичайним працівником, але й в майбутньому стати інженером з проектування і складання кабельних мереж. «Ви побачите не лише як працюють люди, ви побачите, як працюють механізми, на яких ви можливо колись працюватимете», - наголосив спікер.
Юрій розповів учням про умови праці, забезпечення новітнім оснащенням цехів, матеріальним заохоченням та перспективою кар’єрного зростання працівників. Молодь відвідала робочі цехи ТзОВ «Електроконтакт» та на власні очі побачила процес складання проводок до автомобілів як звичайного вжитку так класу люкс.
Присутніх вразила стабільність, точність, чистота, яка є на підприємстві, а також заохочення для працівників. Це вагомі показники для вибору професії підростаючого покоління. Юрій Олекса також розповів про дозвілля, яке підприємство частково фінансує для робочих бригад.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень