A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Районний семінар-практикум молодих вчителів усіх фахів

Дата: 12.06.2019 11:06
Кількість переглядів: 84

11 червня 2019 року  ОЗ Сасівський НВК гостинно зустрів молодих учителів усіх фахів, де було проведено навчання-тренінг з теми «Розвиток ключових компетентностей і вмінь учнів як фактор підвищення якості освіти у відповідності до вимог сьогодення».

Цікаву історичну довідку про школу розповіла заступник директора Золота Г.С.

Із педагогами креативно, творчо, ефективно працювали тренери опорного закладу: Мурдза Г.С., Золота Г.С., Реп’янська Л.Б. та Гураніна Л.М. Вони захоплювали педагогів, розповідаючи легенди про «вчителя», «учня»,, а також організовували практичне виконання різноманітних вправ «Вітер змін», «Засвіти зірку»,  « Рука дружби» та інші.

Уміло продемонстрували  поділ учасників на групи, спільно склали  правила роботи в групі. Молоді педагоги робили паперові кораблики, на яких записали власні очікування  від організованого навчання.

Усі проведені педагогічні вправи були спрямовані для розвитку  навиків спілкування з сучасним учнем,  уміння розвивати креативність, критичне мислення, лідерські якості тощо.

Л.М. Гураніна ознайомила із сучасною технологією «Казкотерапія», де молоді педагоги проявили власну активність у рольовій грі.

Завідувач РМК Грицина Г.П. щиро подякувала усім учасникам практичного семінару, керівництву ОЗ Сасівський НВК та педагогам-тренерам.

                                                                 Методист РМК
  Сабадаш Л.Я.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень