A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дні толерантності у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 19.11.2019 11:05
Кількість переглядів: 98

15 та 18 листопада 2019 року учні Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з практичним психологом Капітанець І.С. долучилися до святкування Міжнародного дня толерантності, який щорічно відзначають 16 листопада.

З учнями 1-3 класів психолог провела виховні години «Що таке толерантність», «Велика радість творити добро», «Вчимося бути толерантними». Під час даних заходів маленькі школярі поглиблювали свої знання про поняття «толерантність», намагалися зрозуміти, що толерантність одна із найнеобхідніших принципів людського буття, вчилися виявляти толерантність до думок, поглядів, поведінки інших дітей, набували навичок толерантної поведінки і вмінь висловлювати власну думку та власну позицію, розвивали комунікативну культуру спілкування і взаєморозуміння, виховували почуття поваги один до одного.

З учнями 5-11 класів був проведений флешмоб «Вінок толерантності», метою якого було висловити свої побажання терпимості, миру, любові усім людям нашої планети, і прикріпити їх на плакат із зображенням земної кулі, утворивши тим самим символічний «вінок толерантності», який би оберігав її від конфліктів, воєн, насильства та жорстокості.

Земля не є надто великою, вона — наш спільний дім, всі люди в якому — сусіди. А для того, щоб людство успішно розвивалося, треба знаходити спільну мову. У безмежному морі різноманітних культур, релігій, думок, ідей, що належать людям різних країн на планеті, на допомогу має прийти «рятувальне коло» толерантності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень