A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Навчально-польові збори з учнями 11-х класів

Дата: 20.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 162

12-14 травня 2021 року  відділом з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради організовано та проведено навчально-польові збори  з учнями 11-х класів громади як підсумок навчальної програми предмету «Захист України».

Під час навчально-польових зборів хлопці та дівчата пройшли практичні навчання з бойової та санітарної підготовки. Перший день  занять проходив на базі НЦ НГУ ім.В.Вишиваного, наші випускники вправлялись у заряджанні та розряджанні автомата Калашникова, спорядженні магазину у  діях малих бойових груп на полі бою, а також у стрільбі з малокаліберної гвинтівки. Дівчата  пройшли програму санітарної підготовки та ознайомились з прийомами замозахисту.

Як підсумок занять було проведено нагородження кращих учнів , нагородження проводив начальник  НЦ НГУ полковник  Кулик М.В.

Третій, завершальний день, проведено на  базі стрільбища  НГУ  у с.Сасів де учні вправлялись у стрільбі бойовими патронами з  автомата Калашникова, кращі у виконанні вправи були нагороджені грамотами НЦ НГУ ім.В.Вишиваного.

Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради висловлює щиру подяку начальнику та командному складу НЦ НГУ ім. В.Вишиваного, Золочівській підстанції екстренної медичної допомоги Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за допомогу в організації та проведення навчально-польових зборів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень