A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія до славетного міста Львова

Дата: 05.11.2019 11:00
Кількість переглядів: 103

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.
31 жовтня 2019 року учні 6 та 7 класів Словітського НВК разом із класними керівниками (Левчишин Н.В. та Карнидал Н.Б.) здійснили екскурсію у м. Львів.

Спочатку школярі відвідали Львівський історичний музей (Музей-Арсенал), де оглянули всі основні види зброї: холодну, метальну, вогнепальну, предмети захисного озброєння. Найбільше зацікавила дітей холодна зброя: ножі, кинджали, мечі, шаблі, шпаги, ятагани, сокири, алебарди, булави, перначі тощо. Учні оглянули колекцію шоломів. Це, зокрема, шоломи типу «арме» та «моріон», чудовий парадний італійський шолом (друга пол. XVI ст.), копія якого представлена в експозиції. Особливу увагу привернула цінна пам’ятка львівського ливарництва - скульптура архангела Михаїла, виготовлена майстром Каспаром Франке. 

Наступною зупинкою був музей «Еврика». Це перший на Західній Україні науково-розважальний інтерактивний музей, де зібрано безліч унікальних експонатів зі світу науки, які безсумнівно всіх здивували. Там учні змогли по-новому і з цікавістю поглянути на те, що раніше їм здавалося нудним або складним у навчанні. Якщо в інших музеях, до цінних експонатів не можна навіть доторкнутися, то у цьому музеї не тільки можна, а й обов'язково потрібно до всього доторкнутися, перевірити та побачити на власні очі. Після відвідин цього музею залишились чудові враження, учні не лише розважились, а й навчились багато корисного.

На завершення екскурсії школярі відвідали розважальний центр «Дитяча планета», де весело провели час на різноманітних атракціонах. Учні були у захваті від такої прекрасної поїздки у місто Львів.

Неможливо передати словами всю красу і велич Львова, треба бачити це самостійно. Це старовинне місто, яке зачаровує своїми традиціями, красою та шармом. Відвідавши його раз, знову і знову хочеться повернутись туди.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень