A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Happy Campers - 2019

Дата: 05.06.2019 11:00
Кількість переглядів: 86

У перший тиждень літа у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 розпочав роботу літній мовний табір "Happy Campers".

Цього року усі чекали табору, як свята. Це цікаві ігри, активності та розваги. Це можливість спілкуватися з друзями, вивчати іноземну мову у цікавий ігровій формі, отримуючи море позитивних емоцій.

Day1. Hello Camp! Hello Summer! The day was full of joy and merry activities! Good job! В перший день у роботі табору взяли участь 30 учнів молодшого та середнього шкільного віку. З дітьми працює чудова команда педагогів, які дарують школярам змістовну дозвілля та радісне літо.

Day 2. British Culture Day. Energizers, language games, work out and relaxation, moving songs and English tea with friends. Rain didn’t spoil our mood. Другий день шкільного мовного табору був присвячений країнознавству. Діти здійснили відео-екскурсію до Лондона та дізналися про визначні місця столиці Великої Британії.

День був наповнений позитивним настроєм та веселими емоціями. Діти зранку отримали заряд бадьорості від ранкової зарядки та релаксації у спортивному залі, мовні та рухливі ігри, приємне спілкування з друзями. День пройшов цікаво та динамічно.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень