A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Відкритий урок з української мови у 8 класі Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 18.02.2020 10:59
Кількість переглядів: 72

17 лютого 2020 р. директор Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Андрій Савчук (а він і учитель української мови й літератури) провів відкритий урок. Допомагали йому в цьому учні 8-го класу.

На уроці вони поглиблювали свої знання про узагальнювальні слова при однорідних членах речення, розвивали при цьому пунктуаційну грамотність.  Мовний матеріал до уроку вчителем підібраний був так, щоб учні після написаного й почутого могли з гордістю сказати: «Я – українець! Ми, українці, - одні з перших!!!».

На уроці говорили про захисників України від давна до сьогодення, називали сучасні українські фільми, дивились анонс «Пекельної хоругви або Різдва козацького», придумували узагальнювальні слова до замків «Золотої підкови», знаних на весь світ українських церковних монастирів, духових інструментів, природних багатств, корінних етносів, що населяли нашу країну. При цьому не забували розставляти розділові знаки в реченнях.

У підсумку стало зрозуміло:  урок цікавий не тільки учням, бо вони були активні, емоційні, а й учителям, бо останні також брали в ньому участь.

                                                                                           



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень