A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Урочисте свято Останнього дзвоника у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 03.06.2019 10:57
Кількість переглядів: 70

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів Останній дзвоник -  чудова шкільна традиція, тепле родинне свято.  З квітами, у вишиванках та з усмішками на обличчі  школярі прощаються з ще одним навчальним роком.
По-сімейному тепло і водночас урочисто пройшло свято Останнього дзвоника у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст..

Із квітами та усмішками на обличчях, у передчутті канікул на свято Останнього дзвоника прийшли школярі, вчителі та батьки. Всі вони зібралися, аби привітати вже колишніх 9-класників із закінченням школи. За традицією, шкільну громаду привітала директор школи Цюпка Г.С., яка побажала випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно скласти іспити та вступити у вузи, подякувала вчителям за їх ентузіазм, любов до дітей. Галина Степанівна вручила  Похвальні листи учням.

Музичні дарунки та слова подяки пролунали від випускників школи вчителям та батькам за науку, за любов і щоденну турботу.

Наприкінці свята пролунав останній дзвоник як завершення навчального року. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а  випускникам – про старт у доросле життя.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося, попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!

Чудових вам канікул, школярі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень