A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Cемінар-практикум для соціальних педагогів ЗЗСО району

Дата: 27.12.2019 10:55
Кількість переглядів: 123

 26 грудня 2019 року на базі Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2  ім. М. Шашкевича відбувся семінар-практикум  для соціальних педагогів ЗЗСО Золочівського району.

Перше питання, що розглядалося на семінарі, було на тему «Соціально-педагогічний супровід дітей, постраждалих від насильства». Часто межа між просто покаранням та фізичним насильством розмита. Культурні норми, що визначають фізичне насильство, сильно різняться, як серед фахівців так і серед громадськості немає єдиної думки, які саме дії вважати насильством. Мета семінару - ознайомити його учасників з проблемою насильства у дитячому середовищі, сфокусувати увагу на більш поширених проявах цього явища, підвищити рівень знань щодо видів насильства, розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації. Учасникам семінару було запропоновано участь у діловій грі, під час якої проаналізовано усі аспекти роботи соціального педагога з протидії насильства.

 Другим питанням, що розглядалося на семінарі, було питання про роботу соціального педагога з учнями на інклюзивній формі навчання. Смолінська Оксана Федорівна, соціальний педагог Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2, підготувала цікаву доповідь та презентацію і поділилася з учасниками семінару професійними порадами та рекомендаціями.

 Протягом усього семінару, всі учасники були творчі, активні, ділилися власним досвідом. Наприкінці семінару всі привітали один одного з прийдешнім Новим роком і побажали всім щасливих Різдвяних свят.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень