A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Перемога у Всеукраїнському художньому конкурсі

Дата: 19.02.2020 10:55
Кількість переглядів: 114

Відбувся Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Різдвяна зірка» у м. Кам’янець-Подільський. Він спрямований на реалізацію державних і місцевих освітніх та культурних програм з метою розвитку творчого потенціалу, розкриття здібностей конкурсантів; популяризацію творчих робіт художників.
У цьому конкурсі здобув перемогу вихованець зразкового художнього колективу арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ (керівник- Гевко Галина): Будзівула Максим  (вікова категорія до 6 років) – І місце; назва художньої роботи «Веселе Різдво».

Окремою номінацією у конкурсі була участь педагогів - художників навчальних закладів, центрів дитячо-юнацької творчості, студій, мистецьких шкіл, палаців та будинків культури. У номінації «Живопис» здобула перемогу педагог, керівник зразкового художнього колективу України арт-гуртка «Палітра» Золочівського ЦДЮТ Гевко Галина Іванівна - І місце.

Переможці нагороджені Дипломами Лауреата І ступеня, а також Гевко Галина отримала Подяку за плідну педагогічну діяльність та підготовку переможців Всеукраїнський конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Різдвяна зірка».


До складу журі входили провідні фахівці галузі та відомі митці України.
Щиро вітаємо талановитого маленького художника Максимка та педагога з перемогою!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень