A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дива тільки починаються

Дата: 08.01.2020 10:54
Кількість переглядів: 190

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Загадковість, феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Тож усі працівники ДНЗ №3 «Сонечко» м. Золочева для дошкільнят влаштували неймовірні новорічні свята. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки, чудових карнавальних костюмів малюків, захоплюючих усмішок дорослих до театралізованого дійства.

Розпочалося новоріччя у ІІ молодшій групі «Веселунчики» - «Новий рік на Північному полюсі». Діти були в захопленні від незвичайних пригод на Північному полюсі, від зустрічі з казковими героями: Сніжинкою (асистент вихователя Почапська О.- М. Т.), Пінгвіном (вихователь Микитюк М. О.) та Морозенком (вихователь Цоба Л. Н.). Вони захоплено поринули у дивовижний полярний світ з веселими хороводами, запальними таночками, цікавими іграми. Позитивні емоції, незабутні враження від новорічних свят отримали не тільки діти, але й їхні батьки та гості. У І молодшій групі «Малятко» (вихователь Мельник Н. Б.) відбулось новорічне свято «В гості до Сніговика». Малята  перетворились на лісових звіряток, сніжинок, сніговичків. Чарівну атмосферу створювала Зимонька (вихователь Болюбаш І. Б.). А малята отримували радість від святкових кульок, мерехтіння вогників на ялинці та солодких гостинців. Цікаву та захоплюючу казку «Крижане серце» продемонстрували діти середньої групи «Бджілки» (вихователь Муц І. В.). Веселі ігри дітлахів з Бабусею Ягою (помічник вихователя Ребіш Н. Г.) та Олафом (вихователь Двірник М. П.), флешмоби, танцювальні хвилинки, розваги розтопили крижане серце Снігової королеви (вихователь Болюбаш І. Б.) і вона подобрішала… Дитячі посмішки сяяли, а захоплені погляди були прикуті до різдвяної вистави «Різдвяна казка», у виконанні вихованців старшої групи «Човник» (вихователі Лабаз Л. Я. та Двірник М. П.). Малюки з любов’ю  виспівували різноманітні колядки, гостинно щедрували добробуту у прийдешньому році  та розігрували інсценівки на різдвяну тематику. Юні артисти підкорили серця глядачів своїм співом, артистичністю, запальними таночками. Неординарними та оригінальними були не тільки костюми персонажів вертепного дійства, а й тематичні декорації заходу.

У дружньому колі панувала тепла атмосфера, адже кожна дитина мала чудову нагоду відчути себе учасником незвичайного дійства. Свято сподобалось усім: і дітям, і батькам, які були присутні на святі. А радість і щирий дитячий сміх надихатимуть цей творчий колектив на нові заходи.

Вихователь–методист
Цоба Л.Н.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень