A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».

Дата: 11.03.2020 10:50
Кількість переглядів: 112

4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час». 

Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати, пізнавати себе і самореалізовуватись. Учні показали добрі знання з предмету, а також міжпредментий зв’язок. Команди розпочали свій маршрут зі станції «Початкова», де використовували свої знання для знаходження ключового слова, що допоможе їм у маршруті. Згодом команди пройшли такі станції: «Трудова», «Медична», «Їстівна», «Математична», «Фізична», «Хімічна», «Мовна», «Інформативна», «Спортивна», «Біологічна», «Музична».

Завершальним етапом було складання пазла «Мальовничий куточок нашого села», де яблуня як символ села розквітає цвітом. А весною над цим селом після дощу з’являється веселка, пташки, метелики, з’являються перші квіти. А заодно це вивчення надалі фізичних явищ, пов’язаних з нашим життям.

Переможцями цього КВЕСТУ стала команда «Енергія» учнів 7-А класу. Але хочеться відмітити також команду «Ракета» учнів 7-Б класу, які перемогли у номінації «Фізика – як музика, а дощ як гопак».

Вчитель фізики Прицун Г.Т.   

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень