A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень біології і хімії у Білокамінському НВК

Дата: 20.03.2019 10:50
Кількість переглядів: 98

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема наук про життя у всіх його проявах – біології та хімії,   з 11 по 15 березня 2019 року у Білокамінському НВК  пройшов тиждень біології та хімії.

В рамках предметного тижня, під керівництвом вчителів Максимович О. М. та Бородинської В. М.,  були проведені різноманітні  заходи: брейн-ринг з хімії «В країні хімічних елементів», вікторина приурочена Дню зустрічі птахів, перегляд презентації «Цікаві факти про птахів», розгадування загадок, ребусів, кросвордів.

Учасники шкільного лісництва під керівництвом Бородинської В. М. допомагали лісівникам Білокамінського лісгоспу виготовляти та розвішувати шпаківні. Учні впевнені, що нові будиночки сподобаються  пернатим друзям і вони в них оселяться.

Проводячи такі тижні ми виховуємо в учнів любов до предметів,  розвиваємо знання у різних ділянках цих наук. Крім того тиждень біології та хімії може стати тією спільною справою, що згуртує школярів, допоможе розкрити їх таланти, навчить діяти дружно й організовано.

                                                                  Вчитель біології
 Бородинська В. М.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень