A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Прощавай, садочку наш, нам уже до школи час…

Дата: 06.06.2019 10:47
Кількість переглядів: 462

От і настав цей довгоочікуваний день – випускний у дошкільному закладі – це перший крок дитини у доросле життя. 30 травня 2019 р. Золочівський ДНЗ №3 «Сонечко» приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, гості – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців садка - майбутніх школярів.

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі (Мельник Н. Б., Болюбаш І. Б.). На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Звучать перші акорди прощального вальсу і дітвора пливе, зачаровуючи всіх, у  танці («Вальс випускників»). Під час свята  маленькі випускники продемонстрували  присутнім свої досягнення у виконанні пісень («Наш садочок рідний», «Дзвоник все дзелень – дзелень», «Наші вихователі», «Садочок, прощавай» та ін.); знання з англійської мови – у виконанні пісні – таночку « If you are happy…» (Каршневич Л. В.). Декламуючи вірші, висловлювали слова вдячності вихователям, усім працівникам закладу, прощались з садочком та ділились своїми очікуваннями про зустріч зі школою. Поділились й танцювальними талантами, виконуючи таночки («Танок з Буквариком», «Веселка», «Білі голуби дитинства», музичний керівник Коропатніцька В. Ю.). Все затихло навколо і ніби мить зупинилася, коли до уваги присутніх було представлено танець «Татусів та доньок», під час якого у декого з присутніх на обличчях бриніли сльози радості і гордості за такий  сімейний тандем батьківської любові. Звеселяли гостей дошкільнята  й веселою гуморескою («Розмова джентльменів») та сценкою («Майбутні школярки»). Провести випускників до школи прийшли  й вихованці  молодшої групи, які у віршах дали майбутнім школярам  слова - настанови й подарували веселий танок. Важливим моментом випускного було благословення отця Домініка, який об’єднав усіх присутніх спільною молитвою за щасливе, мирне майбутнє школярів. З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася завідувач ДНЗ Кравчук О.В., яка побажала дошкільнятам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та успішного навчання у школі. Оксана Володимирівна вручила  кожному випускнику диплом  про закінчення дошкільного закладу та подарунок – навчальну енциклопедію, яка допомагатиме їм у пізнанні нових знань. Отримуючи дипломи, діти ділились спогадами про садок, своїми мріями про те, ким стануть у майбутньому. З привітальними словами до  майбутніх школярів  звернулись  заступник директора з виховної роботи Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4   Болюбаш Г.Ф. та вчитель початкових класів  Михайлова З.Я., які вже  1 вересня радо зуст­рінуть їх у школі. Зі словами вдячності за навчання та виховання дітей від імені батьків виступив Чорний Н.І., який подякував усім працівникам за їх  невтомну, благородну  працю.

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у школі. І ми бажаємо всім нашим вихованцям успіху, щасливої життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів. У добру путь, дорогі випускники!

                                                                                                    Вихователь
Болюбаш І.Б.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень