A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Святого Миколая у дитячому будинку «Рідний дім»

Дата: 21.12.2020 10:41
Кількість переглядів: 113

До нас завітав Святий Миколай»

З початком зими приходять зимові свята, а з ними свято, якого з нетерпінням чекають українські діти. Напередодні Дня Святого Миколая 18 грудня у дитячому будинку «Рідний дім» відбулося яскраве та урочисте дійство «До нас завітав Святий Миколай», яке підготувала вихователька  Петелицька В.С..

На початку заходу діти перевтілились у казкових персонажів: у Зірочки променисті, в образ Ангела, помічника Чудотворця, Антипка-бешкетника.  Їх зустрічали ведучі Ференс Катерина та Сембай Володимир, які розповіли про особливості цього урочистого Дня та життєвий шлях Миколая Чудотворця та ті давні дні, коли він своїми добрими вчинками навчав людство справжньому милосердю. Вихованці віршами і піснями вітали Миколая, звеличуючи його доброчинність, доброту та опіку знедолених. Не обійшлося і без Антипка, що підбурює діток на погані вчинки. Вистава подарувала дітям казку, хороший настрій, віру у добрих людей та вчила самим чинити тільки добрі справи.

Теплими чуйними словами привітали вихованців гості заходу очільник Золочівського відділу освіти Володимир Бартошик, керівник Золочівської поліції Богдан Петелицький, Божого благословення отримали від духовного наставника отця Василя Сагана. Разом промовили спільну молитву за здоров’я і добру долю присутніх, тяжко хворої директорки школи й усіх українців у цей нелегкий час пандемії.

Миру, злагоди, здоров’я та натхнення до нових звершень, а також щедрих подарунків від Святого Миколая усім християнам.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень