A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Твоє життя, поезію, пісні довічно будуть пам’ятати люди

Дата: 05.03.2019 10:39
Кількість переглядів: 104

З метою вшанування пам’яті Лесі Українки та відзначення чергової річниці від дня її народження у Шпиколоському НВК під керівництвом вчителя української літератури Рибки С.  В. та сільського бібліотекаря Богуш О. В. було проведено захід «Твоє життя, поезію, пісні довічно будуть пам’ятати люди» з учнями 5 класу.

У вступному слові бібліотекар розповіла присутнім про життєвий і творчий шлях поетеси, цікаві факти з її біографії, наочним підтвердженням яких слугував відеофільм «Я на гору круту крем’яную». Талановито, впевнено та сміливо учні декламували улюблені поезії Лесі Українки та з гордістю демонстрували власні ілюстрації до творів. Чи не найцікавішим етапом роботи стало створення асоціативного «Вінка Лесі», до якого кожен зі школярів прикріплював стрічку із характеристикою особистості та творчості. Своєрідним підсумком слугувала розповідь-притча вчителя про символічне «ноповнення» життя, слухаючи яку, кожен із учнів міг зрозуміти про найважливіші та найцінніші речі у повсякденні.

Напевно кожному хто був дотичним до творчості Лесі Українки знайомі слова М. Павлика, який належно і безсмертно оцінив постать невмирущого таланту: «На свій вік це геніальна жінка... в кожнім її слові я бачив розум та глибоке розуміння поезії, освіти та людського життя».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень