A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Збройних сил України у дитячому будинку "Рідний дім"

Дата: 07.12.2020 10:38
Кількість переглядів: 214

 

Оберіг для воїна

6 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних сил України, встановлене постановою Верховної Ради України в 1993 році. Вихованці дитячого будинку «Рідний дім» щиро  вітають всіх військовослужбовців нашої країни із професійним святом! Вони – наші захисники і опора народу України. Від них залежить мир, щастя і благополуччя в нашій державі. Вони захищають спокій наших осель, спокій рідних і близьких людей. Тож привітання і найкращі побажання їм в це свято: добра, миру, процвітання, оптимізму та успіхів!

            Воїни, які несуть службу в ООС, потребують моральної підтримки, теплоти наших сердець. Їм вкрай необхідно знати, що про них пам’ятають і на них чекають. Діти в цей день під час тематичної виховної справи виготовляли обереги для воїнів – ангелики. Нехай Ангел-охоронець стоїть на сторожі життя кожного захисника  української землі.

Незважаючи на труднощі, українським військовим вдалося відстояти незалежність батьківщини, захистити власний народ від агресора, а також відновити обороноздатність Збройних сил. Саме вони – українські воїни, віддані до останнього присязі, є обличчям нової української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє. Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень