A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Міжнародний День волонтера у дитячому будинку "Рідний дім"

Дата: 07.12.2020 10:34
Кількість переглядів: 127

«Волонтер завжди допомагає, бо у грудях добре серце має»

Кожна людина повинна творити добро, незалежно від того доросла вона чи мала. Добро – це та безкорислива допомога, від якої людина не отримує ніякої вигоди для себе, а навпаки дарує іншим людям свої любов та турботу. За доброту і турботу щиро вдячні волонтерам вихованці дитячого будинку «Рідний дім» і усіх   з великим серцем, відкритою душею та щирістю у вчинках у Міжнародний День волонтера вітають зі святом.

Діти навчаються у них робити добрі вчинки, вірити у свої сили. Щоб подарувати хоч краплинку свого вдячного серця нашим добродіям, творять своїми руками вироби: аплікації, листівки, обереги, малюнки.  Цьому передують години доброти, виховні справи. Так під час години доброти «Людина починається з добра» вдосконалювали вміння відрізняти погане від доброго, знаходити спільну мову і компроміс, формували позитивне світосприйняття, чемне ставлення одне до одного, до старших, молодших та всіх оточуючих людей. Волонтерський дух,  потреба допомагати потрібно плекати змалку.

Волонтерська діяльність має неоціненне значення, тільки добро збереже чарівний світ нашої рідної землі. На ньому тримається все людство! Коли кожен із нас буде добрим і милосердним, справедливим, щирим, буде жити за правилами людяності і добра, наше спільне життя і майбутнє буде щасливим і прекрасним. А наша рідна Україна стане багатою і незалежною державою, де в першу чергу будуть піклуватися про людину, її добробут. Велике починається з малого… Тому ми закликаємо всіх: будьте щедрі серцем в ім’я добра і милосердя! Нехай не зачерствіють ваші душі, відкрийте свої серця для добра! Нехай потреба робити добро стане вашою щоденною потребою!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень