A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День Гідності та Свободи у Плугівському НВК

Дата: 23.11.2020 10:33
Кількість переглядів: 100

З метою відзначення Дня Гідності та Свободи 20 листопада у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів для учнів 10 класу вчителем історії та географії Саврас Л.Б. проведено урок-дискусію на тему: «Гідність - основа справедливого суспільства». Метою цього уроку був аналіз світових зразків публічного вияву громадянської гідності, у тому числі уроків Євромайдану та Революції гідності 2013-2014 років в Україні, сприяти вихованню здобувачів освіти як носіїв громадянських і патріотичних цінностей.

         Учні, переглядаючи презентацію про уроки гідності в історії та уроки Революції гідності в Україні, удосконалювали навички вести дискусію, обґрунтовано доводити власну думку, розвивати творче, логічне та абстрактне мислення, вміння шукати відповіді на проблемні запитання; пробуджували інтерес до українства; виховували почуття національної гідності; усвідомлювали причетність до щоденного творення держави.

         На завершення уроку вихованці мали можливість висловити свої думки щодо змін, які відбулися в результаті подій 2013-2014 років в Україні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень