A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мова - духовне багатство народу

Дата: 18.02.2020 10:33
Кількість переглядів: 250

Чудові слова Василя Сухомлинського змушують нас задуматися над величчю рідної мови, над її багатством, над її багатогранністю. Незабаром ми святкуватимемо Міжнародний день рідної мови. І дошкільнята Золочівського ДНЗ №6 «Вербиченька» також готуються до цього свята.  Зокрема вихованці старшої групи №1 «Вишенька» разом зі своїм наставником  О. І. Сукмановською відвідали бібліотеку Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2.

Чудовий захід  для дітей підготували працівники закладу. Екскурсію бібліотекою провела бібліотекар Стець Леся Степанівна.  Діти мали змогу ознайомитися з абонентним залом, сховищем для книг.  Завідувачка бібліотекою, Тихонька Ольга Василівна, розповіла дітям історію «Про багатство української мови». Діти з цікавістю слухали оповідку, в якій       кожне слово починалося на літеру «П», а ще переглянули мультфільм «Цікаві факти про українську мову».

Та справжнім сюрпризом, стала зустріч із поетесою, нашою землячкою, яка здебільшого творить для дітей,  з  Надією Іванчишин. І дітям, і дорослим, було дуже цікаво ознайомитися з творчістю поетеси, її доробками. На згадку пані Надія подарувала дітям свою азбуку віршів.

На знак вдячності за такий чудовий захід, наші малята також читали вірші про рідну мову, а працівники книгозбірні пригостили дітей солодкими даруночками.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень