A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Відзначення Дня Гідності у у дитячого будиноку "Рідний дім"

Дата: 23.11.2020 10:29
Кількість переглядів: 137

Підтримуємо хештегом #бути_гідним флешмоб до Дня Гідності та Свободи

 

21 листопада у День Гідності та Свободи Музей Майдану розпочав Всеукранський флешмоб  #бути_гідним, який триватиме до кінця лютого, як і сама Революція Гідності. Вихованці дитячого будинку «Рідний дім» підтримали флешмоб хештегом #бути_гідним.

Перебувати на Майдані – це випромінювати взаємопідтримку, самопожертву, терпеливість, віру, гордість. Це – бути гідним. Цей флешмоб для тих, у кого #бути_гідним – власний вибір. То ж діти безумовно вирішили взяти участь. Заздалегідь підготовили синьо-жовті стрічки, які стали символами тих, хто прагне вільної європейської України. І тепер вони прикрашають сумки, зачіски – креативності не має меж.

Великою стрічкою завдовжки 7 метрів як символ семи років, саме стільки минуло часу з цього пам’ятного  дня, з’єднались у коло єдності і помолились за тих, хто віддав життя за європейське майбутнє України. Саме  єдність, одностайність у думці, в діях робить нас міцними  й непереможними. Закликаємо влитись у флешмоб, знов об’єднуючись в спільноту, як у славні нещодавні часи. Пам’ятаємо перевірену міць і подальшу готовність українського народу підтримувати свободу та демократію.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень