A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення педагогів – основна вимога сьогодення

Дата: 07.02.2020 10:25
Кількість переглядів: 100

5 лютого 2020 року під час додаткових канікул в Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 був проведений тренінг «Безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення педагогів – основна вимога сьогодення», на якому було детально розглянуто «Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», прийнятий постановою кабінету міністрів України за №800 від 21 серпня 2019 року із змінами, внесеними постановою КМ за №1133 від 27 грудня 2019 року.

Під час тренінгу учителі активно працювали з вправами «Золота рибка» (визначали очікувані результати та проводили саморефлексію), «Плюси та мінуси» та «Наш Дім» (прийшли до спільної думки щодо «зони комфорту» учителя).

Наступна частина тренінгу була присвячена ознайомленню із порядком підвищення кваліфікації. Учителі були ознайомлені із основними тезами Порядку, щодо обов’язкового щорічного підвищення кваліфікації та необхідного загального обсягу годин.

Далі учителі перейшли до формування плану підвищення кваліфікації на поточний рік - обговорили основні його етапи та принципи побудови. Також було звернено увагу на можливі джерела фінансування підвищення кваліфікації.

Впродовж зустрічі директор школи Олена Павлишин та учитель трудового навчання А.Левкович, який готував матеріали тренінгу, дали відповіді на запитання учителів.

Наприкінці учасники провели рефлексію у формі інтерактивної вправи «Золота рибка» та домовились про наступні консультації щодо підвищення кваліфікації після опрацювання питань, які були задані вчителями на листках саморефлексії.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень