A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Сьогодні, як ніколи, актуальною є тема безпеки життя.

Дата: 04.05.2020 10:25
Кількість переглядів: 119

Сьогодні, як ніколи, актуальною є тема безпеки життя. Тому, незважаючи на умови в яких ми перебуваємо, згідно плану методичної роботи у Білокамінському НВК з 27 по 30 квітня 2020 року відбувся Тиждень безпеки життєдіяльності.  

Активну участь у проведенні Тижня взяли вихователі, діти та батьки дошкільного підрозділу НВК, які кожного дня переглядали мультфільми із серії «Уроки тітоньки сови», «Сам у дома» онлайн заняття на тему «Безпечні та небезпечні речі для малечі», вихователі провели дистанційні консультації  для батьків «Безпека дитини дошкільного віку».

Цікавою та змістовною була робота класних керівників початкових класів, їх учнів та батьків. Діти разом з батьками переглядали відеоролики «Безпечний інтернет», «Знаю і реалізую свої права», «Дізнайся про свою силу»,  «Твоя супергеройська зброя проти вірусу», малювали малюнки. Третьокласники із своїми мамами провели майстер-клас із пошиття масок, другокласниці з мамами майстер-клас із приготування вітамінного весняного салату.

Учні 5-11 класів також не були байдужими. За певним посиланням в Інтернеті переглядали презентації «Здоров’я найдорожчий скарб», відеоролики  «З чого починається безпека» та «Безпека в Інтернеті», фільми «Правила безпеки – правила життя», малювали малюнки.

Усім дітям у класні групи мобільного додатку Viber  були розіслані пам’ятки з безпеки життєдіяльності, а також,  що зараз найбільш актуально, поради та  пам’ятки з правил поведінки під час епідемії коронавірусу COVID-19.

Учителі та вихователі, під керівництвом практичного психолога Бондаренко О. Є. провели самодіагностичну анкету «Чи умієте ви контролювати себе».

Основною метою проведення «Тижня безпеки життєдіяльності» було   сформувати у дітей свідоме ставлення до свого життя і здоров’я,  навички безпечної поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій.

Максимович О. М.

заступник директора з навчально-виховної роботи

Білокамінського НВК

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень